خطر آلوده شدن “بهترين ماده غذاييِ طبيعت” به مواد شيميايي

به خبرنامه جامع تخصصي تكنولوژي و موبايل خوش آمديد.

خطر آلوده شدن “بهترين ماده غذاييِ طبيعت” به مواد شيميايي

۸ بازديد

يك مطالعه جديد توضيح مي دهد كه ميزان مواد شيميايي كركي (مواد شيميايي پايدار) در نمونه هاي شير 50 مادر آمريكايي “نگران كننده” است. به گزارش گزارشگر يك ، نتايج اين مطالعه كه براي اولين بار در گاردين منتشر شد ، نشان مي دهد كه ميزان مواد شيميايي سمي در شير اين مادران حدود 2000 …

منبع: گزارشكر يك
خطر آلوده شدن “بهترين ماده غذاييِ طبيعت” به مواد شيميايي

خطر آلوده شدن “بهترين ماده غذاييِ طبيعت” به مواد شيميايي https://reporter1.ir/خطر-آلوده-شدن-بهترين-ماده-غذاييِ-طبيعت/ گزارشگر يك Tue, 18 May 2021 22:52:42 0000 اجتماع https://reporter1.ir/خطر-آلوده-شدن-بهترين-ماده-غذاييِ-طبيعت/

يك مطالعه جديد توضيح مي دهد كه ميزان مواد شيميايي كركي (مواد شيميايي پايدار) در نمونه هاي شير 50 مادر آمريكايي “نگران كننده” است. به گزارش گزارشگر يك ، نتايج اين مطالعه كه براي اولين بار در گاردين منتشر شد ، نشان مي دهد كه ميزان مواد شيميايي سمي در شير اين مادران حدود 2000 …

منبع: گزارشكر يك
خطر آلوده شدن “بهترين ماده غذاييِ طبيعت” به مواد شيميايي

يك مطالعه جديد توضيح مي دهد كه ميزان مواد شيميايي كركي (مواد شيميايي پايدار) در نمونه هاي شير 50 مادر آمريكايي “نگران كننده” است.

به گزارش گزارشگر يك ، نتايج اين مطالعه كه براي اولين بار در گاردين منتشر شد ، نشان مي دهد كه ميزان مواد شيميايي سمي در شير اين مادران حدود 2000 برابر آنچه متخصصان بهداشت سالم مي گويند ، است.

اريكا شرودر ، نويسنده مشترك گزارش ، به گاردين گفت: وي افزود: “اين مطالعه نشان مي دهد كه شير مادر ممكن است در سراسر ايالات متحده مسموم شده باشد و اين مواد شيميايي باعث آلودگي بهترين مواد غذايي در طبيعت شده است.

پلي فلوئور فلوروكربن ها و عناصر پر به عنوان “PFA” يا “مواد شيميايي پايدار” شناخته مي شوند ، هنگام انتشار در جو ، به راحتي تجزيه نمي شوند.

اين رشته از شيمي به دليل خواص مقاوم در انواع كالاهاي مصرفي مانند مواد تميز كننده ، وسايل آشپزخانه ، بسته بندي مواد غذايي و ابزارهاي پردازش غذا مورد استفاده قرار مي گيرد.

سازمان غذا و داروي آمريكا (FDA) همچنين آزمايش خون براي بسياري از مواد “پيافيا” در بدن انسان و حيوان را نشان داده است.

“اطلاعات مربوط به عواقب احتمالي برخي از تجمع هاي” PFA “هنوز در حال بررسي است ، اما شواهدي وجود دارد كه اين مواد ممكن است خطرات جدي براي سلامتي داشته باشند.”

خطرات شيردهي در كمين آمريكا

اين گزارش كه توسط متخصصان ديگر تأييد شده و در مجله علوم و فناوري محيط زيست منتشر شده است ، نشان داد كه مقدار مواد شيميايي پايدار خطرناك موجود در يك نمونه مادر (شير) از 50 ppm تا بيش از 1850 است. .

هيچ استاندارد خاصي براي ميزان مواد شيميايي موجود در شير مادر وجود ندارد ، اما گروه كاري محيط زيست ، يك مدافع بهداشت عمومي ، دستورالعمل هايي را براي تعيين حداكثر مقدار مواد شيميايي در آب آشاميدني به 1٪ صادر كرده است.

آژانس ديگري ، آژانس كنترل و كنترل بيماري هاي فدرال ، وابسته به وزارت بهداشت و خدمات انساني ايالات متحده ، سطح مواد شيميايي پايدار در آب آشاميدني كودكان را به 14 ppm تنظيم كرده است.

نكته مهمي كه بايد به آن توجه داشت اين است كه دامنه اين آزمايشات به 50 نمونه محدود مي شود.

شيلا ساتيانارايانا ، نويسنده ديگر اين مطالعه و متخصص اطفال گفت: “نتايج اين مطالعه بيانگر اين واقعيت است كه اين مواد شيميايي بسياري از جنبه هاي زندگي و تغذيه را به خود اختصاص داده اند و گفتن اينكه كدام لايه ها بيشتر در معرض آن قرار دارند دشوار است. در دانشگاه واشنگتن.

هزاران ماده شيميايي براي توليد محصولات كارخانه استفاده مي شود. گاردين خاطرنشان مي كند كه اين مطالعه با ادعاي صنعت شيمي مبني بر اينكه نسل جديد پيافيا در بدن انسان جمع نمي شود ، مغايرت دارد.

به گزارش اينديپندنت ، شرودر مي گويد اين مطالعه حاوي شواهد بيشتري است كه نشان مي دهد اين شركت در حال حاضر از مواد موجود در محصولات خود استفاده مي كند كه مانند سموم آفلاين عمل مي كنند. اين مواد وارد شير مادر مي شوند و كودك را در مرحله بسيار آسيب پذير رشد قرار مي دهند.

انتهاي پيام

منبع: گزارشكر يك
خطر آلوده شدن “بهترين ماده غذاييِ طبيعت” به مواد شيميايي

تا كنون نظري ثبت نشده است