ديپلماسي فعال يعني چه؟ – گزارشگر يك

به خبرنامه جامع تخصصي تكنولوژي و موبايل خوش آمديد.

ديپلماسي فعال يعني چه؟ – گزارشگر يك

۸ بازديد

با گذشت زمان ، به جاي استفاده از فرصت ها ، از ما سوء استفاده مي شود و كشورهاي عضو سازمان ها ، به ويژه قدرت هاي بزرگ ، ما را به عنوان پلي به سوي پيروزي مي بينند. براي استفاده بهينه ، بايد ارزيابي خاص خود را داشته باشد و سطح بهره وري را …

منبع: گزارشكر يك
ديپلماسي فعال يعني چه؟ – گزارشگر يك

ديپلماسي فعال يعني چه؟ – گزارشگر يك https://reporter1.ir/ديپلماسي-فعال-يعني-چه؟-گزارشگر-يك/ Thu, 23 Sep 2021 14:24:45 0000 عمومي https://reporter1.ir/ديپلماسي-فعال-يعني-چه؟-گزارشگر-يك/

با گذشت زمان ، به جاي استفاده از فرصت ها ، از ما سوء استفاده مي شود و كشورهاي عضو سازمان ها ، به ويژه قدرت هاي بزرگ ، ما را به عنوان پلي به سوي پيروزي مي بينند. براي استفاده بهينه ، بايد ارزيابي خاص خود را داشته باشد و سطح بهره وري را …

منبع: گزارشكر يك
ديپلماسي فعال يعني چه؟ – گزارشگر يك

با گذشت زمان ، به جاي استفاده از فرصت ها ، از ما سوء استفاده مي شود و كشورهاي عضو سازمان ها ، به ويژه قدرت هاي بزرگ ، ما را به عنوان پلي به سوي پيروزي مي بينند. براي استفاده بهينه ، بايد ارزيابي خاص خود را داشته باشد و سطح بهره وري را افزايش دهد. استفاده بهينه به معني آگاهي از وضعيت داخلي ، آگاهي از وضعيت كشورهاي عضو ، پيوند به موقع دو كشور ، دريافت بازخورد و بهبود مستمر سطح است. اميدوارم دولت سيزدهم بتواند از پتانسيل قدرتمند خود استفاده كند.

معنويت و فرهنگ در سخنراني رئيس جمهور در كنفرانس شانگهاي بسيار مهم بود و نشان مي داد كه ذهن ملت بايد گرد هم آيند تا همه فعاليت ها ، به ويژه فعاليت هاي اقتصادي را پشت سر بگذارند.

اما ديپلماسي فعال در حال انجام كارها از قبل و به موقع است. با اين حال ، بنياد به خوبي تثبيت شده است و وضعيت داخلي براي عرضه يا تبادل تجربيات محاسبه و سازماندهي شده است. اين نكته بسيار مهمي است كه اغلب دست كم گرفته مي شود و بدون تجزيه و تحليل وضعيت داخلي شروع به كار مي كند. در حال حاضر ، به نظر مي رسد گروه هاي متخصص كمابيش در سطوح مختلف فرهنگي ، اقتصادي ، اجتماعي ، سياسي و ادبي براي كشورهاي عضو سازمان همكاري شانگهاي وجود دارد. آنها بايد شناخته شوند ، سازماندهي شده و مورد بهره برداري قرار گيرند. آشنايي با كشورهاي عضو شرقي ، به ويژه كشورهاي همسايه ، بسيار آسان تر است ، زيرا آنها مشتركات زباني و مذهبي بيشتري نسبت به ساير كشورها دارند. توجه به حقايق و اجتناب از برتري شرط اساسي است. لازم نيست همه فعاليتها فعاليتهاي دولتي باشد. دولت بايد نظارت كند. تعاوني ها و سازمان هاي غيردولتي (NGO) بايد مطالعات زبان تاجيكي ، مطالعات زبان ازبكي را تاسيس يا تقويت كنند ، به عنوان يك اقدام اضطراري چند مرحله اي به چين و روسيه برسند و همه تجربيات ، اطلاعات و فرصت ها ، تهديدها و مسائل فرهنگي را تركيب كنند. درك خوبي از توسعه سياسي و اقتصادي زبان و ادبيات فارسي داشته باشيد و روش مناسب را بياموزيد. بديهي است كه اندازه و قدرت اين مراكز بستگي به اهميت و مقياس هر كشور دارد. همچنين ممكن است انتخاب مكان اين مراكز ضروري باشد. به عنوان مثال ، استانهاي خراسان و گلستان به دليل مجاورت با برخي از كشورهاي عضو ممكن است گزينه هاي مناسبي باشند. دولتها بايد نظارت كنند كه اين مراكز يا انجمنها با يكديگر روبرو نباشند يا موازي كار نكنند. موانع داخلي بايد برداشته شود تا كار به حداكثر برسد. راه اندازي راديو و تلويزيون و افزايش زمان پخش برنامه هاي مناسب بسيار مهم است. ممكن است يك كانال به سازمان شانگهاي اختصاص داده شود و ممكن است براي كشورهاي عضو برنامه ريزي شود. دانشگاه ها بايد سرپرستان لازم را براي تشخيص شايستگي هاي موجود در موضوعات مختلف تشكيل دهند و با بخش خصوصي ارتباط برقرار كنند تا اعتبار بخشي به واقعيت تبديل شود. مجريان بخش خصوصي بايد تجربيات خود را سازماندهي كرده و با تجاوز وارد شوند تا به دليل عدم تجربه يا زيركي ايراني منجر به شكست نشوند.

علاوه بر موارد فوق ، چند مورد ديگر را مي توان با ديپلماسي فعال ذكر كرد.

اولين مورد توافق سه جانبه بين ايالات متحده ، بريتانيا و استراليا و علاقه به اتمي شدن سلاح هاي دريايي است. فرانسه ، از اين توافق سه جانبه بسيار عصباني است ، نه به اين دليل كه با اتمي شدن مخالف بود ، بلكه به اين دليل كه در اين برنامه پرسود شركت نكرد! در يك ويدئو ، شخصي ويديويي را تماشا كرد كه خواستار موضع سختگيرانه ايران در اين مورد بود كه ايران بايد به جامعه بين المللي اعتراض كند. پيشنهاد ما ثبت نام در ميانه راه به عنوان يك سند رسمي است. به عنوان مثال ، از سازمان ملل يا آژانس انرژي اتمي در وين بپرسيد كه آيا از فعاليت هاي هسته اي اين سه كشور اطلاع دارند؟ آيا نبايد موضع گيري كند؟ آيا سياست دوگانه هنوز در جريان است؟ چرا مردم نسبت به فعاليت هاي هسته اي جمهوري اسلامي اينجا حساس هستند؟ و …

دوم ، من ويدئويي از يك مدرسه آموزشي ضد شيعه يا ضد تروريسم در پاكستان مشاهده كردم كه بسياري از مردم در آن شركت كردند و حتي از عمران خان نخست وزير نيز كمك گرفتند. در اينجا دوباره ، براي ديپلماسي فعال ، جمهوري اسلامي بايد اقدامات پيشگيرانه مناسب را انجام دهد. از نظر سياسي بپرسيد آيا چنين مدرسه اي وجود دارد؟ آيا اين مدارس نمي خواهند براي از بين بردن فاصله صحبت كنند؟ آيا وجود چنين مكتبي براي روابط دو طرف مضر نيست كه هر دو طرف بر آن تأكيد دارند؟ و …

حوزه هاي علميه ، به ويژه حوزه هاي علميه با بودجه عمومي ، بايد احيا شوند. ديپلماسي هم دارند. ديپلماسي آنها اين است كه موقعيت مخالفان را دقيقاً مشخص كند ، ناكافي بودن برخي ايده ها را مستند سازد ، شباهت ها و تفاوت ها را توضيح دهد ، كاستي هاي فعاليت ها و باورهاي عمومي را توضيح دهد و اصول ايده ها را به شرح زير معرفي كند: براي بيان ديدگاه هاي آنها. آنها در ناراحتي بيشتر از تلاش براي بازيابي ، تجربه مي كنند. متكبر بودن و منفعل نبودن اين بدان معناست كه همه نهادهاي كشور با هم كار مي كنند تا اعضا را مثر سازند ، كشور را تثبيت كنند و پروژه هاي فرهنگي اصولي به كار خود ادامه دهند.

منبع: گزارشكر يك
ديپلماسي فعال يعني چه؟ – گزارشگر يك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.